Ubuntu prosjektet
Visjoner
Hvordan DU kan
hjelpe
Nyheter
Kontaktinformasjon/
Takk
English Version
Bilder

Fjerde oppdatering. 2006- Nytt år, nye muligheter!

Uke 1
Kjetil Samuelsen fra TV Sør i Norge lagde en reportasje om de to Kristiansands-jentene som snart reiser tilbake til Sør-Afrika for å fortsette arbeidet i Mlungisi township.

Nok en gang fikk vi muligheten til å bli intervjuet av Kjetil Anthonsen fra Fædrelandsvennen. Les artikkelen ”Bistand. Et bedre liv med såper. Nina- hvit hjelper i svart slum.” her: http://www.fedrelandsvennen.no/lordagsondag/article332326.ece

Uke 2
De ansatte i UBUNTU-prosjektet startet opp igjen med produksjonen og salget etter en velfortjent juleferie. Salget foregår for det meste i salgs-boder i byen.

Uke 4
Nina Tanggaard ble ferdig utdannet Internasjonal, interkulturell sosialrådgiver. Overskuddet fra ”dimme-festen” gikk til UBUNTU-prosjektet.

Uke 5- 6
Hilde Marie Kvarenes og Nina Tanggaard benyttet ukene på å forberede seg til å reise tilbake til Sør-Afrika 5.mars. Vi arbeidet primært med tilretteleggelsen av videreutviklingen av UBUNTU-prosjektet som vil foregå våren og sommeren 2006. De ansatte i Sør-Afrika fortsatte produksjonen og såpe-salget i lokalsamfunnet.

Uke 7
Hilde Marie Kvarenes ble kontaktet av web- redaktøren på Høgskolen i Oslo som laget et intervju om den flittige sosionomstudenten som velger å skrive sitt avsluttende prosjekt på siste semester i Sør-Afrika. Sjekk ut www.hio.no/content/view+/full/43560/

Uke 8/9
Nå kan man få kjøpt UBUNTU-såpene i Kr.Sand! Vitusapotek Elefanten (Elefantapoteket) i Gyldenløvesgate 13, Coop Prix i St Olavs vei 15 (på Lund) og Sunkost på Sørlandssenteret har allerede plassert såpene i hyllene. Så nå kan dere også støtte UBUNTU gjennom å kjøpe såper. Dette er virkelig direkte bistand! En annen fantastisk nyhet er at Karl Martin Sætren har tilbudt seg å designe vår nye brosjyre! Den tredje gode nyhet er at Hilde og Nina var i studio fredag 3.mars på TVN i programmet MorraKvisten. Sendingen kan sees lørdag og søndag morgen. Den fjerde gode nyheten er at vi drar tilbake til Sør-Afrika for å hjelpe til i videreutviklingen d.5 mars.